استاندار لرستان از پروژه هموارسازی زمین مسکن دانشگاهیان دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۳/۰۲/۰۷

استاندار لرستان (دکتر ابوطالب شفقت) و هیئت همراه از پروژه هموارسازی زمین مسکن دانشگاهیان دانشگاه لرستان واقع در نزدیکی ساختمان مرکزی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 7 اردیبهشت ماه سال جاری، دکتر ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه و هیئت همراه از پروژه هموارسازی زمین مسکن دانشگاهیان واقع در نزدیکی ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار لرستان و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، گزارشی از وضعیت فعلی پروژه، بیان کردند.

همچنین در این بازدید درباره سایر پروژه‌های نیمه تمام عمرانی دانشگاه لرستان و میزان اعتبارات مورد نیاز و راهکارهای تقویت پیگیری این پروژه‌ها، تبادل نظر شد.

استاندار لرستان در این بازدید توضیح داد عزم دولت مردمی سیزدهم، افزایش سرعت تکمیل پروژه‌هاست و همه راهکارهای مورد نیاز در سطح استان، برای تحقق کامل این مهم، تقویت می‌شود.

براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین وزارت راه و شهرسازی و وزارت علوم، واحدهای مسکن برای اعضای هیئت علمی و یاوران علمی براساس شیوه‌نامه‌ها و شرایط مدنظر قانونی مدنظر ساخته می‌شود.

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۱۱:۳۲