اخبار

تأکید بر «تغذیه سالم، دانشجوی سالم» در کارگاه آموزشی اصول بهداشت

۱۴۰۴/۱۰/۰۷

کارگاه آموزشی «راهکارهای تقویت و ارتقای بهداشت فردی» ویژه نیروهای سلف‌سرویس مرکزی دانشگاه لرستان، با هدف ارتقای سلامت محیط تغذیه دانشجویی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، آقای محمدحسین حقی‌زاده، سرپرست مرکز مشاوره دانشگاه و خانم بهرامی به نمایندگی از شورای صنفی دانشجویان، در محل سلف‌سرویس مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر آزاده رشیدی‌مهر با ارائه آموزش‌های کاربردی، تازه‌ترین نکات مرتبط با بهداشت فردی، سلامت محیط کار و نقش آن در تأمین سلامت تغذیه دانشجویان را برای کارکنان سلف تشریح کرد.

دکتر مهدی شاهین، معاون امور دانشجویی دانشگاه لرستان نیز در این برنامه، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مسئولیت‌پذیری نیروهای سلف‌سرویس، بر اهمیت رعایت دقیق اصول بهداشت فردی و محیطی در فرآیند تهیه و توزیع غذای دانشجویی تأکید کرد و آن را یکی از مؤلفه‌های اساسی حفظ سلامت و آرامش دانشجویان دانست.

وی پیش از آغاز کارگاه آموزشی، با حضور در بخش‌های مختلف سلف‌سرویس دانشجویی، از مراحل گوناگون آماده‌سازی، پخت و توزیع غذای دانشجویان بازدید کرد.

گفتنی است مرکز مشاوره دانشگاه لرستان، به‌عنوان یکی از بازوهای تخصصی ارتقای سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه، زیر نظر معاونت امور دانشجویی فعالیت می‌کند و اجرای این‌گونه برنامه‌های آموزشی را در راستای افزایش کیفیت خدمات رفاهی و سلامت دانشگاهیان دنبال می‌نماید.

گزارش تصویری

۱۴۰۴/۱۰/۰۷ - ۲۲:۵۶
۱۳۷ بازدید