اخبار

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه کاشان درباره استفاده متقابل از مهمانسراها منعقد شد

۱۴۰۴/۰۲/۲۱

تفاهم‌نامه همکاری ستاد خدمات رفاهی دانشگاه لرستان با اداره رفاه دانشگاه کاشان، درباره اسکان حداکثر دو شب دانشگاهیان در مهمانسراها با قیمت هر شب، یکصدهزار تومان، منعقد و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ناصر محمدزاده، مدیر ستاد خدمات رفاهی دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: «موضوع تفاهم‌نامه، اسکان موقت همکارانی از دانشگاه لرستان است که به هر علتی، راهی کاشان می‌شوند و متقابلاً، اسکان دانشگاهیان دانشگاه کاشان است که به لرستان می‌آیند».

محمدزاده توضیح داد:‌«تفاهم‌نامه از نوع دوجانبه است؛ هر موقع هرکدام از همکاران تمایل داشته باشند از مهمانسرای دانشگاه کاشان استفاده کنند با هماهنگی و معرفی ستاد خدمات رفاهی دانشگاه لرستان، به اداره رفاه و مهمانسرای دانشگاه کاشان معرفی می‌شوند و دانشگاه کاشان نیز متقاضیان اسکان در مهمانسرای دانشگاه لرستان را معرفی می‌کند که اسکان در مهمانسراها، حداکثر به مدت دو شب است».

وی، اظهار داشت:«مدت استفاده از مهمانسراهای دانشگاه‌های لرستان و کاشان، حداکثر، دو شب، با قیمت هر شب، یکصد هزار تومان است».

ناصر محمدزاده، ادامه داد: «براساس مفاد تفاهم‌نامه، در مهمانسراهای دانشگاه لرستان و دانشگاه کاشان، یک واحد مجهز به وسایل کامل از جمله وسایل آشپزخانه، در اختیار دو طرف به مدت حداکثر دو شب قرار خواهد گرفت».

محمدزاده، بیان کرد:‌«این تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات به اعضای هیئت علمی و کارکنان دو دانشگاه لرستان و کاشان است».

مدیر ستاد خدمات رفاهی دانشگاه لرستان، خاطرنشان کرد: «تعداد افرادی که می‌توانند در یک واحد مجهز مهمانسراهای دو دانشگاه لرستان و کاشان، به مدت دو شب، اسکان یابند حداکثر پنج نفر است».

گفتنی است اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه لرستان برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانند با شماره تلفن زیر تماس بگیرند:

09122408276 (ناصر محمدزاده)


۱۴۰۴/۰۲/۲۱ - ۲۲:۰۲
۵۷۴ بازدید