تجلیل از عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و مربی موفق تیم ملی پارا دو و میدانی به‌مناسبت روز معلم

۱۴۰۳/۰۲/۱۳

همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم و استاد از عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و مربی موفق تیم ملی پارادو و میدانی جمهوری اسلامی ایران تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، کانون نشاط و سلامت مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان وابسته به معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، روز چهارشنبه، 12 اردیبهشت‌ماه سال جاری (روز معلم و استاد) از دکتر مصطفی بهرامی، عضو هیئت علمی گروه تربیت‌بدنی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان و مربی تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولان جمهوری اسلامی ایران (پارا دو و میدانی)، تجلیل شد.

در این آیین که با حضور مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حسن صالحی‌راد و دکتر مهدی امید)، محمد نادر نیایگانه، رئیس اداره کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراد رحیمی، رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه و جمعی از استادان و دانشجویان رشته تربیت‌بدنی برگزار شد از این استاد موفق ورزش کشور، تقدیر و تجلیل شد.

کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کنند.

۱۴۰۳/۰۲/۱۳ - ۰۶:۰۱