تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی مسابقات دانشجویی سدید در دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

با حضور دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان، مدیران فرهنگی دانشگاه لرستان و جهاد دانشگاهی لرستان (امید و آزادابخت) و جمعی از دانشجویان، برگزیدگان مرحله استانی (استان لرستان) مسابقات ملی دانشجویی سدید، در دانشگاه لرستان تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مسابقات سدید رقابت بین دانشجویان برای ارائه سه دقیقه‌ای است.

در این مسابقات مهارت‌های بیانی و کلامی دانشجویان تقویت می‌شود و دانشجو می‌آموزد که در سه دقیقه، مطالب خویش را ارائه کند.

مرحله استانی این مسابقات با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان برگزار شد.

دکتر فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان و دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در آیین تجلیل از برگزیدگان توضیح دادند این مسابقات تمرین گفتار براساس استدلال و منطق است که بایستی این‌گونه مهارت‌ها در سطح دانشجویان تقویت شود.

اسامی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات ملی سدید (دانشگاه‌های استان لرستان):

_ نفر اول: مریم معظمی‌گودرزی؛ ارائه کتاب یادت باشد؛ دانشجوی دانشگاه لرستان.

_ نفر دوم: نگار رحیمی؛ ارائه کتاب کتابخانه نیمه شب؛ دانشجوی دانشگاه لرستان.

_ نفر سوم: نیلوفر فتاحی؛ ارائه کتاب اثر مرکب؛ دانشجوی دانشگاه فرهنگیان خرم‌آباد.

_ نفر چهارم: سینا ناجی؛ ارائه کتاب کمدی الهی دانته؛ دانشجوی دانشگاه فرهنگیان.

_ نفر پنجم:‌ پریا وفایی‌سالاری؛ ارائه کتاب کمی دیرتر؛ دانشجوی دانشگاه لرستان.

_ شایسته تقدیر: محمد حاتمی‌نژاد؛ ارائه مقاله با موضوع پژوهش در حوزه مواد مخدر.

_ شایسته تقدیر: خجسته الوندیان؛ ارائه طرح پژوهشی با موضوع پنل‌های خورشیدی؛ دانشجوی دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران خرم‌آباد.

برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری راه می‌یابند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۷:۴۶