آغاز به کار جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۰۷/۲۲

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه لرستان، هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت به همت معاونت فرهنگی با حضور 21 غرفه افتتاح گردید.

جشنواره درون دانشگاهی حرکت با نمایش دستاوردها و فعالیت های 21 انجمن علمی دانشجویی دانشگاه لرستان یک شنبه 20 مهر با حضور حجت الاسلام خدایی معاون فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه و  خانم تاری مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه  افتتاح شد.

مدیر امور فرهنگی در این زمینه گفت: دستاوردهای انجمنهای علمی دانشگاه لرستان در دانشکدههای فنی و مهندسی، دانشکده اقتصاد و علوم اداری و دانشکده علوم پایه این دانشگاه در معرض بازدید قرار گرفتهاند.

لازم بذکراست نمایشگاه دستاوردهای انجمن های علمی دانشگاه لرستان تا روز چهارشنبه 23 مهر صبح ها پذیرای دانشجویان دختر و بعدازظهرها پذیرای دانشجویان پسر است ، در پایان برگزاری این نمایشگاه غرفههای برتر انجمنهای علمی دانشگاه لرستان نیز معرفی میشوند.

۱۳۹۳/۰۷/۲۲ - ۰۰:۰۰