درخشش عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در مسابقات دو و میدانی اینچئون کره جنوبی

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در مسابقات پاراآسیایی اینچئون کره جنوبی بعنوان مربی تیم ملی دو و میدانی افتخار آفرین شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی بهرامی  در مسابقات پاراآسیایی اینچئون کره جنوبی در رشته دو و میدانی بعنوان مربی،این تیم را همراهی کرده و در پایان مسابقات تیم ملی دو و میدانی ایران نائل به کسب 21 مدال طلا و 33 مدال نقره و 18 مدال برنز شدند که چهار نفر از مدال آوران تیم از شهروندان خرم آبادی بودند. همچنین در رتبه بندی تیمی، تیم دو و میدانی ایران با مربی گری مصطفی بهرامی از بین 42 کشور آسیایی موفق به کسب مقام دوم بعد از کشور چین گردید. این موفقیت بزرگ را به دکتر مصطفی بهرامی و اعضای محترم تیم و همچنین جامعه دانشگاهی دانشگاه لرستان تبریک عرض می نماییم.

۱۳۹۳/۰۸/۱۰ - ۰۰:۰۰