استقبال پر شور از برگزاری کارگاه های هفته پژوهش در دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۰۹/۱۷

استقبال پر شور از برگزاری کارگاه های هفته پژوهش در دانشگاه لرستان
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، کارگاه تخصصی اخلاق در انتشار و سرقت علمی در دانشگاه لرستان برگزار شد.
این کارگاه با هدف توسعه و اخلاق در انتشار علمی، امروز 16 آذر 93در آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه لرستان برپا شد که با استقبال چشمگیردانشجویان همراه شد.
در کارگاه مزبور روش های ارایه مقاله به طوری که یک مقاله به نحو احسن نوشته  شود و به دور از تناقضات اخلاقی باشد، توسط دکتر کاییدی ارایه گردید.
آقای کاییدی استاد این کارگاه آموزشی گفت: در یک مقاله اولین چیزی که باید مدنظر داشت، راه وروش ارایه و جمع آوری اطلاعات است که باید به طریقی جمع آوری شود که ساخته افکار خودتان باشد و از تقلب  وکپی برداری در این باب جلوگیری کرد.
کاییدی همچنین اشاره کرد: نباید اجازه داد فساد به عرصه علم کشیده شود، چرا که داشتن اخلاق جز لاینفک کار  علمی می باشد و رعایت این اصل بسیارق ضروری است.این کارگاه ها تا پایان هفته پژوهش هر روز باعناوین مختلف در دانشگاه لرستان برپا می باشد وشرکت عموم دانشجویان واساتید  در آن آزاد است.

حسین امیری خبرنگار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰