اطلاعیه

برگزاری نشست هماهنگی راهیان نور دانشگاههای استان به میزبانی دانشگاه لرستان

۱۳۹۳/۱۰/۲۳

نشست هماهنگی اردوی راهیان نور دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این نشست دکتر خسرو عزیزی رییس دانشگاه لرستان به بیان نکته نظراتی در خصوص ایثار و شهادت و لزوم برگزاری این اردو با عزم و اراده جهادی همه مسئولان دانشگاههای استان تاکید کردند و افزودند: دانشگاه لرستان امسال نیز به مثابه سالیان گذشته با اعزام حدود 600 نفر از دانشجویان این دانشگاه در این رویداد فرهنگی کشور شرکت خواهد داشت.
در ادامه این جلسه ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خواستار توجه جدی و ایجاد نوآوری و پرهیز از شعار زدگی در این برنامه شدند.
در ادامه این جلسه هریک از روسای دانشگاههای استان و مسئولان فرهنگی دانشگاهها و دانشجویان برگزار کننده و مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان بعنوان دبیر جلسه به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

۱۳۹۳/۱۰/۲۳ - ۰۰:۰۰