حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در جمع دانشگاهیان دانشگاه لرستان

۱۳۹۴/۰۲/۱۵

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی دوشنبه صبح در جمع دانشجویان معتکف در مسجد دانشگاه لرستان حضور یافت و سپس برای مسئولین، اساتید و دانشجویان که در سالن آمفی تاتر دانشکده اقتصاد حضور داشتند به ایراد سخنرانی پرداخت.

ایشان در صحبتهایشان چندین بار بر این موضوع تاکید کردند که نباید ازدواج را به هیچ بهانه ای حتی تحصیل، به تاخیر انداخت و خطاب به اساتید و دانشجویان گفتند که نباید به سواد و مرتبه علمی خود مغرور شویم و دیگر اینکه کسب دانش را مشروط به چهار شرط دانستند: اول اینکه واجب باشد دوم مستحب باشد سوم مشکل فرد را حل کند چهارم مشکل جامعه را حل نماید.

ایشان اساتید حاضر در جلسه را هم به طور خاص مخاطب قرار دادند و تاکید کردند که نباید صرفاً به کلاسهای عمومی اکتفا کرد چرا که تاثیر صحبت دو به دو بسیار بیشتر است. حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در ادامه سفر خود به استان لرستان دانشگاه لرستان را به مقصد دانشگاه آیت الله بروجردی ترک کردند.

۱۳۹۴/۰۲/۱۵ - ۰۰:۰۰