پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت توافق هسته ای

۱۳۹۴/۰۴/۲۴

سپاس خدای بزرگ را که خون شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای انرژی هسته ای در ماه رحمت و مغفرت الهی به دست پر توان فرزندان رشید و برومند ایران اسلامی به بار نشست و جهانیان حقوق هسته ای این ملت را به رسمیت شمردند و سر تعظیم و تکریم در برابر ملتی بزرگ که ریشه در عمق تاریخ دارند فرود آوردند. بی شک ترسیم نقشه راهی که مقام معظم رهبری برای تیم مذاکره کننده تبیین نمود و حمایت های معظم له و نیز درایت دولت تدبیر و امید که وعده به ثمر نشستن این حقوق را از طریق مذاکره در شعارهای انتخاباتی خود اعلام داشته اند در این ماه مبارک عینیت یافت. نزدیک به دو سال مذاکره با قدرتهای بزرگ دنیا که زمانی نه چندان دور کشور ما را مستعمره خود می دانستند و حکومت مرکزی قبل از وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی صرفاً مجری تصمیمات آنها بود و همتراز ساختن کشور اسلامی ایران با کشورهای قدرتمند دنیا در حال حاضر نتیجه درایت معمار کبیر انقلاب اسلامی و نیز رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری می باشد. ایران اسلامی در جایگاهی قرار گرفته است که دنیا ما را بعنوان یکی از قدرت های برتر به رسمیت شناخته است و این مهم با خون فرزندان این دیار به بار نشسته است. اینجانب مراتب تبریک خود را به ملت شریف ایران و دانشگاهیان دانشگاه لرستان ابراز داشته، از خداوند منان برای همه خدمتگزاران صدیق نظام مقدس اسلامی پیروزی و بهروزی خواستارم.

خسرو عزیزی

رئیس دانشگاه لرستان