تیم فوتسال دانشگاه لرستان به مسابقات قهرمانی فوتسال ادارات کشور راه یافت

۱۳۹۴/۱۱/۲۸

با قهرمانی تیم فوتسال کارکنان دانشگاه لرستان در مسابقات شهرستان خرم آباد گرامیداشت دهه فجر این تیم به مسابقات قهرمانی کشور راه یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: در مسابقه پایانی، فوتسال کارکنان ادارات شهرستان خرم آباد گرامیداشت دهه فجر تیم فوتسال کارکنان دانشگاه لرستان با برتری 6 بر 5 در ضربات پنالتی موفق شد تیم فرمانداری را از پیش رو بردارد و ضمن دستیابی به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات به عنوان نماینده استان جهت شرکت در مسابقات کشوری معرفی گردید.
کاپ قهرمانی این دوره از مسابقات با حضور فرماندار خرم آباد آقای حبیب ا.. خجسته پور، دکتر عزیزپور مدیرکل ورزش و جوانان استان، دکتر یونسی معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و تیمور احمدی رئیس هیات ورزشهای همگانی به تیم برنده اهداء شد.
مسابقات فوتسال گرامیداشت دهه فجر به میزبانی دانشگاه لرستان و با حضور 8 تیم از ادارات شهرستان خرم آباد و در سالن امام علی(ع) برگزار گردید. اعضای تیم دانشگاه لرستان از افراد ذیل تشکیل شده است.
1.    دکتر مسعود رحمتی
2.    دکتر محمد فتحی