اطلاعیه

حضور تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان در صعود زمستانه به دریاچه گهر در ارتفاعات اشترانکوه

۱۳۹۴/۱۱/۲۸

تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان در صعود سراسری به دریاچه گهر و ارتفاعات اشترانکوه که به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران انجام گرفت شرکت نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: در 21 لغایت 23 بهمن 94 و با حمایت معاونت دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه لرستان تیم کوهنوردی این دانشگاه در صعود سراسری به ارتفاعات به دریاچه گهر و ارتفاعات اشترانکوه که به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران انجام گرفت حضور یافت. این صعود از طرف هیات کوهنوردی و اداره کل محیط زیست استان لرستان برنامه ریزی شده بود که تیم کوهنوردی دانشگاه لرستان متشکل از آقایان پرویز طرهانی، شهرام والیزاده، مرتضی قربانی،محمد صفر زاده، یعقوب رضایی و صادق فرهادی بودند .
دریاچه گهر یک دریاچه کوهستانی است که در میان رشته‌کوه اشترانکوه در استان لرستان با ارتفاع ۲۳۵۰ متر از سطح دریا واقع شده است.این دریاچه از ذوب برف های اشترانکوه ایجاد شده است.

۱۳۹۴/۱۱/۲۸ - ۰۰:۰۰