اطلاعیه برگزاری کلاس آموزشی نرم افزار پرگار ویژه همکاران دانشگاهی

۱۳۹۸/۰۹/۲۰

کلاس آموزشی «نرم افزار پرگار»، با هماهنگی مدیریت بودجه و مدیریت فناوری دانشگاه لرستان، برگزار می شود.

شرکت در این کلاس، برای همکاران دانشگاهی، الزامی است.

تاریخ روزها و ساعات برگزاری کلاس:

1_ شنبه، 23 آذر، ساعت 8 تا 10، کارکنان سایت کمالوند، سالن شهید عبدالرسول شکوهی، دانشکده ادبیات _ اقتصاد.

2_ شنبه، 23 آذر، ساعت 10 تا 12، اعضای هیئت علمی سایت کمالوند، سالن شهید عبدالرسول شکوهی، دانشکده ادبیات _ اقتصاد.

3_ یکشنبه، 24 آذر، ساعت 8 تا 10 ، کارکنان سایت کمالوند، سالن شهید عبدالرسول شکوهی، دانشکده ادبیات _ اقتصاد.

4_ یکشنبه، 24 آذر، ساعت 10 تا 12، اعضای هیئت علمی سایت کمالوند، سالن شهید عبدالرسول شکوهی، دانشکده ادبیات _ اقتصاد.

5_ دوشنبه، 25 آذر، ساعت 8 تا 10و 10 تا 12 کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی.

6_ سه شنبه، 26 آذر، ساعت 9 تا 11، مدیران ستادی سایت کمالوند، سالن عبدالرسول شکوهی، دانشکده ادبیات _ اقتصاد.

7_ چهارشنبه، 27 آذر، ساعت 9 تا 11، مدیران ستادی سایت کمالوند، سالن شهید عبدالرسول شکوهی، دانشکده ادبیات _ اقتصاد.

۱۳۹۸/۰۹/۲۰ - ۰۰:۰۰