تاریخ برگزاری و چگونگی ثبت‌نام آزمون‌ زبان (LUEPT) دانشگاه لرستان و آزمون HSE

۱۴۰۲/۰۷/۱۲

براساس اعلام گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان، نخستین آزمون زبان اختصاصی دانشگاه لرستان (LUEPT) و نخستین آزمون HSE دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 26 مهرماه سال جاری در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، آزمون HSE دانشگاه لرستان (بهداشت و ایمنی در محیط کار) در روز چهارشنبه، 26 مهرماه سال جاری از ساعت 8 تا 10 صبح در سالن امتحانات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

متقاضیان شرکت در آزمون HSE می‌توانند برای دریافت و مشاهده کتاب منبع این آزمون به آدرس اینترنتی گروه‌ آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان واقع در صفحه اصلی سایت دانشگاه لرستان (پایین صفحه اصلی سایت، بخش میز خدمت) مراجعه کنند.

آزمون زبان اختصاصی دانشگاه لرستان (LUEPT) نیز در روز چهارشنبه، 26 مهرماه سال جاری از ساعت 10 تا 12 در سالن امتحانات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

حداکثر تعداد شرکت‌کننده در هر آزمون، یکصد (100) نفر است.

متقاضیان شرکت در این آزمون‌ها می‌توانند از 18 تا 22 مهرماه سال جاری، از طریق مراجعه به تارنمای اینترنتی گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان، اطلاعات تکمیلی، چگونگی ثبت‌نام و کتاب منبع آزمون HSE را مشاهده و دریافت کنند.

آدرس اینترنتی گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان:

شماره تماس در وقت اداری:

09120724710 (دکتر علی فروهرمهر).

۱۴۰۲/۰۷/۱۲ - ۱۳:۴۶