پیام رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت هفته‌ی بزرگداشت شهدا (16 تا 22 اسفندماه) فرهنگ شهادت و مجاهدت را حفظ کنیم و تداوم بخشیم

۱۳۹۵/۱۲/۲۱

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

مقام معظم رهبری فرمودند: «رزمندگان و شهدای عزیز ما به گردن این ملت و به گردن همه‌ی ما، حق دارند».

از 16 تا 22 اسفندماه به عنوان هفته‌ی بزرگداشت شهدا نام‌گذاری شده است. 22 اسفندماه نیز روز تکریم مادران و همسران شهدا و بزرگداشت شهداست.

بی‌تردید پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس، مرهون فداکاری‌ها و جانشفانی‌های شهداست.

این، شهدا بودند که از خطر نهراسیدند و شجاعت و دلیری نشان دادند تا انقلاب و ملت، سرپا بماند.

همین روحیه فداکاری و شهادت و ایثار بوده است که باعث شد تا امروز هیچ قدرتی نتواند بر ملت ایران سلطه پیدا کند و کشور در مسیر استقلال و آزادی مبتنی بر مردم‌سالاری دینی، شاهد پیشرفت‌های گوناگون در عرصه‌های مختلف باشد.

هرچه را امروز داریم به ویژه امنیت و آرامش کشور که در بستر آن، مشارکت سیاسی و اجتماعی مردم و حرکت رو به جلوی ملت در همه‌ی زمینه‌ها محقق شده است، مدیون جانفشانی‌ها و فداکاری‌های شهداست.

خانواده‌ی معظم شهدا به ویژه مادران و همسران، صبری را از خود نشان دادند که برگرفته از صبر حضرت زینب (س) است. الگوی اصلی رفتار مادران و همسران شهدا، همانا حضرت زینب کبری (س) است.

امروز هم بر همه‌ی ما واجب است راه شهیدان را حفظ کنیم و تداوم بخشیم.

همه باید کوشش کنیم فرهنگ شهادت و ایثار و روح فداکاری و مجاهدت، در جامعه ترویج شود.

خدمت به خانواده‌ی معظم شهدا نیز یک افتخار بزرگ برای همه‌ی ماست.

شهیدان، مردان راه خدا بودند، روحشان شاد، یادشان گرامی و راهشان پُر رهرو باد.

رئیس دانشگاه لرستان/ خسرو عزیزی.

۱۳۹۵/۱۲/۲۱ - ۰۰:۰۰