برنامه‌های «هفته‌ی ملی سلامت» در گفت‌وگو با معاون دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۲/۰۴

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، برنامه‌های این دانشگاه برای هفته ملی سلامت را تشریح کرد.

دکتر حجت‌الله یونسی، توضیح داد:«هفته اول اردیبهشت‌ماه به‌عنوان هفته ملی سلامت نام‌گذاری شده است و به همین مناسبت، برنامه‌های متنوعی در دانشگاه لرستان، در حال برگزاری است».

دکتر یونسی مهم‌ترین برنامه‌های این هفته را برشمرد:

«برگزاری چندین کارگاه آموزشی؛

برگزاری کلاس‌های آموزشی روان‌شناسی؛

برگزاری پیاده‌روی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی از ساختمان مرکزی دانشگاه تا سالن ورزشی امام علی (ع) با هدف ترویج فرهنگ ورزش همگانی و اهداء جوایز به قید قرعه؛

برگزاری کارگاه‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد؛

مشاوره پزشکی و مامایی رایگان برای دانشجویان دختر؛

برگزاری مسابقات فرهنگی در رابطه با سلامت؛

ایجاد ایستگاه پزشکی رایگان با همکاری جمعیت هلال احمر و ارائه خدمات پزشکی مانند تست خون، تست قند، اندازه‌گیری قد و وزن به‌صورت رایگان؛

برپایی آزمایشگاه سرپایی در دانشکده کشاورزی».

گفتنی است هفته ملی سلامت از اول تا هفتم اردیبهشت‌ماه هر سال است.

سازمان جهانی بهداشت، سال 2017 را با شعار «افسردگی: بیا حرف بزنیم»، نام‌گذاری کرده. در ایران، براساس اعلام وزارت بهداشت، شعار سال 96 با عنوان «زندگی سالم با نشاط و امید»، انتخاب شده است.

۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۰۰:۰۰