پیاده‌روی جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان به مناسبت عید نیمه شعبان

۱۳۹۶/۰۲/۲۲

جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی این دانشگاه و به مناسبت عید نیمه شعبان، از محوطه روبه‌روی ساختمان مرکزی تا سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه را پای پیاده طی کردند.

صبح روز سه‌شنبه 19 اردیبهشت، جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، مسیر دو کیلومتری (رفت و برگشت) بین ساختمان مرکزی تا سالن ورزشی امام علی (ع) سایت مرکزی دانشگاه لرستان را پیاده رفتند و بیش از 50 نفر، به قید قرعه جوایزی از طرف حوزه ریاست و نیز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اعطا شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان است.

وی در این برنامه بر اهمیت مفهوم «عدالت» در اندیشه سیاسی اسلام به‌ویژه جایگاه این مفهوم در فلسفه‌ی ظهور، تأکید کرد و توضیح داد:«بی‌تردید مفهوم عدالت از ارکان اندیشه سیاسی اسلام است و امام زمان (عج) آن هنگام که ظهور کنند جهان سرشار از عدالت حقیقی خواهد شد».

هر سال، نیمه شعبان و در زادروز تولد منجی عالم بشریت، حضرت ولی‌عصر(عج)، مردم در سراسر کشور، جشن نیمه شعبان، برپا می‌کنند.

۱۳۹۶/۰۲/۲۲ - ۰۰:۰۰