جایگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، هدایت، نظارت و حمایت است/ عملکرد نهاد، فراجناحی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در نشست فرهنگی، معرفتی، بصیرتی اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، گفت: «نقش و جایگاه نهاد، هدایت، نظارت و حمایت است؛ اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) را با سلایق مختلف، اعضای یک خانواده میدانیم؛ نهاد، عملکرد فراجناحی دارد».
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کنکبود، صبح روز جمعه، 29 مهرماه، در نشست فرهنگی، معرفتی، بصیرتی اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان که در سالن جلسات شهیدمیربهرسی این دانشگاه برگزار شد تشریح کرد: «نقش مهم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، هدایت، نظارت و حمایت است و در این مسیر، نهاد، کاملاً فراجناحی است».
دکتر حاتمیکنکبود، افزود: «نهاد از برگزاری کرسیهای مختلف آزاداندیشی و برگزاری نشستهای مختلف هماندیشی و بیان دیدگاهها در چارچوب قانون، حمایت میکند».
وی، تصریح کرد: «همه دانشجویان پسر و دختر را با سلایق و نگرشهای مختلف و متنوعی که دارند همچون فرزندان خودمان میدانیم؛ در سطح اعضای هیئت علمی نیز طبیعی است که دیدگاهها با همدیگر تفاوت دارد؛ مهم این است که جهتگیری کلی دانشگاهیان در مسیر پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی است».
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «ما در نهاد، تعداد 27 فصل تحول را برنامهریزی کردهایم؛ این برنامهها که تحت عنوان فصل تحول اجرا شده و تداوم خواهند داشت بسترهای بسیار خوبی برای بیان دیدگاهها، نقطه نظرات، پیشنهادات، مطالبات و انتقادات هستند».
دکتر حاتمی کنکبود، توضیح داد: «دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و سایر دانشگاهها، متعلق به یک جناح خاصی نیست و محل رجوع همه است؛ نهاد، نقش و جایگاه فراجناحی دارد».
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان بیان کرد: «دانشگاه یک محیط بانشاط و سرزنده است؛ در عین حال که بایستی دانشگاه محل تضارب آراء باشد اما مراقبت هم کنیم که دشمن از محیط دانشگاه برای اهداف پلید خودش، سوءاستفاده نکند».
دکتر حاتمی کن کبود، تشریح کرد: «از جمله برنامههای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که در حال اجراست نشستهای مختلف فرهنگی، معرفتی و بصیرتی اعضای هیئت علمی دانشکدههای مختلف است».
وی افزود: «در این نشست، اعضای هیئت علمی، دیدگاههای مختلف موافق و منتقد خود درباره موضوعات را بیان میکنند و بخشهای مختلف نشستها براساس رویکرد هماندیشی و شنیدن دیدگاههای گوناگون، اجرا میشوند».
گفتنی است در این نشست که بخش نخست آن در روز پنجشنبه و بخش دوم آن در روز جمعه برگزار شد اعضای هیئت علمی حاضر در نشست، دیدگاههای مختلف موافق و منتقد خود را درباره برنامههای نهاد، بیان کردند.