اخبار

نشست همفکری فرهنگی و اجتماعی برای استقبال هرچه بهتر از دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۷/۱۸

نشست همفکری مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با دبیر (رهام لک) و عضو شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان (فاطمه فلاح)، با موضوع ارتقای روش‌ها و کیفیت استقبال از دانشجویان نوورود این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با حضور حسن صالحی‌راد و مهدی امید، مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

در نشست مذکور، بر هم‌افزایی و همفکری هرچه بیشتر در زمینه بهتر برگزار شدن مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان و خانواده‌های ایشان، تأکید شد.

همچنین درباره ایجاد غرفه در محل ورودی سلف سرویس اصلی دانشگاه لرستان، تبادل نظر شد.

براساس تأکیدات دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان تعامل و همکاری بین‌بخشی درون سازمانی حوزه‌های کاری این دانشگاه با هدف انسجام هرچه بهتر در استقبال و پذیرایی دانشجویان نوورود دانشگاه لرستان، تقویت شده است.

گفتنی است صبح امروز (سه‌ّشنبه، 18 مهرماه)، فعالیت استقبال از دانشجویان نوورود دانشگاه لرستان و خانواده های ایشان در قالب ستاد استقبال از نوورودها و برپایی موکب کنگره بزرگداشت شهیدان استان لرستان در محل دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه آغاز شد.

دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این روز، بر مبنای نظارت میدانی از موکب استقبال از دانشجویان نورود دانشگاه لرستان بازدید کرد.

خانواده‌هایی که همراه با دانشجویان نوورود برای ثبت‌نام فرزندانشان به دانشگاه لرستان آمده‌اند در این موکب، پذیرایی می‌شوند و پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه لرستان از سوی تشکل‌های دانشجویی، شورای صنفی دانشجویان، کانون‌های فرهنگی دانشجویی و مدیران و یاوران علمی معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه به آن‌ها معرفی می‌شود.

۱۴۰۲/۰۷/۱۸ - ۱۹:۳۷
۶۲۴ بازدید