تفاهم نامه همکاری دانشگاه لرستان و شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان منعقد شد

۱۴۰۲/۰۷/۲۳

تفاهم ­نامه همکاری علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان و شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان با موضوع صنعت برق، منعقد و مبادله شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این تفاهم­ نامه توسط دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و مهندس مهران امیری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان امضاء و مبادله شد.

برخی مفاد این تفاهم ­نامه عبارتند از:

1_ انجام طرح های تحقیقاتی پژوهشی مورد نیاز استان لرستان و کشور به صورت کاربردی در حوزه صنعت برق.

2_ برگزاری سمینارها، دوره ­ها و کارگاه­ های آموزشی و همکاری در برگزاری همایش­ ها براساس توافق دو طرف.

3_ ترجمه، تألیف و چاپ مقالات و کتاب­ ها.

4_ حمایت از تشکیل مؤسسات پژوهشی مورد نیاز صنعت برق.

5_ انتشار نشریه علمی، پژوهشی مشترک.

6_ همکاری در زمینه فناوری اطلاعات.

7_ حمایت از طرح­ ها و ایده های فناور مرتبط با صنعت برق استان.

8- اجرای دوره­ های آموزشی مشترک.

9_ برگزاری استارتاپ ­ها در حوزه برق.

10- امکان استفاده از ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی دانشگاه در شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان.

11_ برگزاری رویدادهای ایده شو مشترک.

12_ بازدیدهای علمی مشترک.

13- همکاری در راستای فرهنگ ­سازی کارآفرینی.

14_ اطلاع­ رسانی فعالیت­ های مشترک و ...

گفتنی است گسترش همکاری ­های کاربردی علمی، پژوهشی، تحقیقاتی بین دانشگاه لرستان با سایر سازمان­ ها و ادارات از جمله حوزه ­های کاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان است که دارای گروه ارتباط با جامعه و کارآفرینی است.

۱۴۰۲/۰۷/۲۳ - ۱۱:۵۷