خرید حدود 16 هزار کتاب توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان در سال 1402

۱۴۰۲/۰۷/۲۵

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان از خرید 14 هزار عنوان کتاب الکترونیکی (به زبان اصلی) و 1942 نسخه کتاب چاپی برای این کتابخانه در سال 1402 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ناهید شرفی در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: «در سال جاری، با مساعدت و حمایت رئیس محترم دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر نظری، معاون محترم پشتیبانی دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر محمدزاده و معاون محترم پژوهش و فناوری این دانشگاه، جناب آقای دکتر کرم پور، موفق شدیم تعداد 14 هزار عنوان کتاب الکترونیکی به زبان اصلی و تعداد 1942 نسخه کتاب چاپی از نمایشگاه بین المللی کتاب که اردیبهشت ماه سال جاری به عنوان بزرگ ترین رویداد فرهنگی کشور در تهران برگزار شد خریداری کنیم و این تعداد به کتاب های موجود کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه های دانشکده ای و مراکز اقماری دانشگاه لرستان اضافه می شود».

شرفی تشریح کرد: «از سال 99 به علت شیوع بیماری کرونا و در نتیجه، عدم تأمین اعتبار مورد نیاز، هیچ گونه خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب توسط دانشگاه لرستان انجام نشد که امسال (1402) این مهم تحقق یافت».

وی بیان کرد: «کتاب ها در راستای توجه به نیازهای آموزشی، پژوهشی گروه های آموزشی دانشگاه لرستان، دانشکده ها و مراکز اقماری وابسته به این دانشگاه خریداری شدند».

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان اظهار داشت: «کتابخانه مرکزی دانشگاه از زیرمجموعه های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان است که علاوه بر تأمین و دسترس پذیرنمودن منابع چاپی و الکترونیکی به زبان اصلی، مسئولیت تنظیم قرارداد و پشتیبانی سامانه های تامین منابع علمی (مگاپیپر و نورمگز) و سامانه علم سنجی دانشگاه را عهده دار است».

گفتنی است در حال حاضر کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان تعداد 77498 نسخه کتاب چاپی فارسی، 10172 نسخه کتاب چاپی انگلیسی، 134240 عنوان کتاب الکترونیکی انگلیسی، 4939 عنوان پایان نامه فارسی و 115 عنوان پایان نامه انگلیسی دارد.

۱۴۰۲/۰۷/۲۵ - ۱۱:۲۷