برگزاری نشست هماهنگی راهپیمایی یوم الله 13 آبان و برپایی نمایشگاه مبارزه با استکبار جهانی

۱۴۰۲/۰۸/۰۸

به یوم‌الله 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نزدیک می‌شویم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، به همین مناسبت، نشست هماهنگی برای مشارکت حداکثری دانشجویان دانشگاه لرستان در راهپیمایی یوم الله 13 آبان با حضور مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حسن صالحی راد و مهدی امید)، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان (محمد بسحاک)، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان (امیرمحمد گودرزی) و رئیس اداره کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (محمد یگانه) برگزار شد.

در این جلسه برنامه های دانشجویی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه در دانشگاه هفته بزرگداشت یوم الله ۱۳ آبان با برگزاری برنامه های مختلف از جمله کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع استکبار ستیزی و افشای پشت پرده نقش آمریکا در جنایات های اخیر نظام سلطه در غزه، برپایی نمایشگاه ، فضا سازی محیطی، انتشار ویژه نامه ها ، اردوهای دانشجویی راهیان پیشرفت، فرهنگی زیارتی و... پرداختن به مسئله جنگ غزه و مظلومیت و اقتدار مسلمین، پخش فیلم و مستند و به طور اخص حضور حداکثری دانشگاهیان دانشگاه در راهپیمایی روز ۱۳آبان همگام با خروش ملت ایران اسلامی در حال برگزاری و انجام است تاکیداتی در خصوص برنامه های دانشجو محورصورت گرفت.

در ادامه مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با حضور در نمایشگاه و موکب بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان که بخشی از آن ویژه موضوع مبارزه با استکبار جهانی است از نزدیک در جریان فعالیت های دانشجویی مرتبط با این هفته قرار گرفتند و نکته نظراتی را در رابطه با هفته استکبار ستیزی با دانشجویان به اشتراک گذاشتند.

۱۴۰۲/۰۸/۰۸ - ۲۱:۴۳