پیام نوروزی رئیس دانشگاه لرستان/ نوروز فرصتی است برای ارتقای همه‌جانبه ابعاد انسانی

۱۴۰۳/۰۱/۰۱

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با صدور پیامی، فرا رسیدن عید نوروز و سال نو را تبریک گفت.

سال 1403 به عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، نام‌گذاری شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام نوروزی رئیس دانشگاه لرستان به این شرح است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

«حم؛ تَنزِيلُ الْكِتَابِ مِنَ اللَّهِ الْعَزِيزِ الحْكِيمِ؛ إِنَّ فىِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ لاَيَاتٍ لِّلْمُؤْمِنِينَ؛ وَ فىِ خَلْقِكمُ‏ وَ مَا يَبُثُّ مِن دَابَّةٍ ءَايَاتٌ لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ؛ وَ اخْتِلَافِ الَّيْلِ وَ النهّارِ وَ مَا أَنزَلَ اللَّهُ مِنَ السَّمَاءِ مِن رِّزْقٍ فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتهِا وَ تَصْرِيفِ الرِّيَاحِ ءَايَاتٌ لِّقَوْمٍ يَعْقِلُونَ» (الجاثیة: 1-5)

«برگ درختان سبز در نظر هوشیار؛ هر ورقش دفتریست معرفت کردگار»

عید نوروز و گذر ایّام و ورود به سال جدید، فرصتی است برای بیشتر اندیشیدن در آفاق و انفس؛ همان‌‌گونه که فرصتی مغتنم است برای همدلی، انسجام، تعاون، دوستی و مودت و تلاش بیشتر برای ارتقاء همه‌جانبه‌ی ابعاد انسانی.

این‌جانب عید نوروز و سال جدید و تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت را خدمت مقام معظم رهبری (مدّظله‌العالی)، مردم شریف و دانشگاهیان عزیز دانشگاه لرستان به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، تبریک عرض می‌نمایم.

امید است دانشگاه لرستان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، به‌درستی نقش خود را ایفاء نماید.

علی نظری

رئیس دانشگاه لرستان