گفت‌وگوی تلفنی رئیس دانشگاه لرستان و رئیس جدید دانشگاه بغداد/ تأکید بر دیپلماسی علمی و برگزاری نشست حمایت از مردم غزه

۱۴۰۳/۰۱/۱۲

در راستای تقویت دیپلماسی علمی، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر بهاء ابراهیم انصاف، رئیس جدید دانشگاه بغداد در گفت‌وگوی تلفنی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و مشارکت هر دو دانشگاه در نشست آتی دانشگاهی حمایت از مردم مظلوم غزه، تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این گفت‌وگوی تلفنی که روز یکشنبه، 12 فروردین‌ماه 1403 صورت گرفت دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان، انتصاب دکتر ابراهیم انصاف به عنوان رئیس جدید دانشگاه بغداد را به وی شادباش گفت.

رئیس دانشگاه لرستان در این گفت‌وگو، بر تقویت همکاری‌های مشترک دو دانشگاه برپایه تفاهم‌نامه‌های منعقدشده، تأکید کرد و خواهان مشارکت هرچه بیشتر گروه‌های آموزشی دو دانشگاه و دانشکده‌های دو دانشگاه برای گسترش همکاری‌های دوجانبه شد.

دکتر علی نظری توضیح داد که در روزهای آتی، نشست مشترک دانشگاهی فراملی به میزبانی دانشگاه لرستان به صورت حضوری و مجازی با هدف حمایت هرچه بیشتر از مردم مظلوم غزه و فلسطین و حمایت هرچه بیشتر دانشگاهیان از جبهه مقاومت برگزار می‌شود.

وی در این گفت‌وگو اظهار امیدواری کرد همه دانشگاهیان دانشگاه لرستان که بخشی از آن‌ها دانشجویان اهل کشور عراق هستند در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس، شرکت کنند و بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان‌های فلسطین تأکید شود.

تبادل استاد و دانشجو و گسترش همکاری‌های کاربردی پژوهشی و آزمایشگاهی، بخش دیگری از این گفت‌وگوی تلفنی بود.

دکتر بهاء ابراهیم انصاف، رئیس جدید دانشگاه بغداد نیز از گسترش همکاری‌های مشترک دوجانبه استقبال کرد.

دکتر انصاف، از اینکه جمعی از دانشجویان کشور عراق در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند اظهار خرسندی کرد و دانشگاه لرستان را یک دانشگاه دارای ظرفیت و توانمندی‌های خوب علمی دانست.

در این گفت‌وگوی تلفنی، دو طرف بر گسترش همکاری‌ها در راستای تقویت دیپلماسی علمی و بین‌المللی دانشگاهی، تأکید کردند.

دو طرف تصریح کردند کشورهای ایران و عراق دو کشور دوست، همسایه و برادر هستند که زمینه‌های مشترک فراوان تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، دینی و مذهبی دارند و گسترش همکاری دانشگاه‌های کشورهای جهان اسلام از جمله اولویت‌ها است.

خبر به زبان عربی (الأخبار باللغة العربية):

ومن أجل تعزيز الدبلوماسية العلمية أكد الدكتور علي نظري رئيس جامعة لورستان والدكتور بهاء ابراهيم انصاف الرئيس الجديد لجامعة بغداد في اتصال هاتفي على توسيع التعاون الثنائي ومشاركة الجامعتين في المستقبل القريب. لقاء أكاديمي لدعم شعب غزة المظلوم.

وبحسب العلاقات العامة لجامعة لرستان، فقد هنأ رئيس جامعة لرستان الدكتور نظري، في هذه المحادثة الهاتفية التي جرت يوم الأحد 12 نيسان 1403، الدكتور إبراهيم إنصاف بمناسبة تعيينه رئيساً جديداً لجامعة بغداد. وفي هذه المحادثة أكد رئيس جامعة لورستان على تعزيز التعاون المشترك بين الجامعتين بناء على الاتفاقيات المبرمة وطلب مشاركة المجموعات التعليمية من الجامعتين وكليات الجامعتين قدر الإمكان لتوسيع العلاقات الثنائية. تعاون.

وأوضح الدكتور علي نظري أنه سيتم خلال الأيام المقبلة عقد لقاء أكاديمي مشترك عابر للحدود تستضيفه جامعة لورستان شخصياً وافتراضياً بهدف دعم الشعب المظلوم في غزة وفلسطين قدر الإمكان والأكاديميين الداعمين لجبهة المقاومة.

قدر الإمكان. وأعرب في هذه المحادثة عن أمله في أن يشارك جميع الأكاديميين في جامعة لورستان، وبعضهم طلاب من العراق، في الموكب الرائع ليوم القدس العالمي وأن يؤكدوا مرة أخرى على الدعم الحاسم للقضية الفلسطينية. وكان تبادل الأساتذة والطلاب وتوسيع نطاق البحث العملي والتعاون المختبري جزءًا آخر من هذه المحادثة الهاتفية.

كما رحب الدكتور بهاء إبراهيم إنصاف، الرئيس الجديد لجامعة بغداد، بتوسيع التعاون الثنائي. وأعرب الدكتور إنصاف عن ارتياحه لأن مجموعة من الطلاب العراقيين يدرسون في جامعة لورستان، واعتبر جامعة لورستان جامعة ذات قدرات وإمكانات علمية جيدة.

وأكد الجانبان في هذا الاتصال الهاتفي على توسيع التعاون من أجل تعزيز الدبلوماسية العلمية والأكاديمية الدولية. وأوضح الجانبان أن إيران والعراق دولتان صديقتان وجارتان وشقيقتان تجمعهما الكثير من المجالات التاريخية والثقافية والاجتماعية والدينية والدينية المشتركة، كما أن توسيع التعاون بين جامعات دول العالم الإسلامي يعد أحد أهم أولوياته. الأولويات.

۱۴۰۳/۰۱/۱۲ - ۱۴:۲۵