نشست دانشگاهی فراملی روز جهانی قدس برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۱/۱۳

در آستانه روز جهانی قدس، با همکاری دانشگاه لرستان، دانشگاه بغداد، دانشگاه کربلا و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق، نشست مشترک روز جهانی قدس به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز چهارشنبه، 15 فروردین‌ماه سال جاری، ساعت 9:30 دقیقه به وقت تهران برگزار می‌شود.

نشست با حضور و سخنرانی دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمدجواد نجفی، رایزن فرهنگی ایران در عراق، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر غلام‌حسین حسینی، مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان، دکتر بهاء ابراهیم کاظم عمران انصاف، رئیس دانشگاه بغداد، دکتر باسم خلیل نایل السعیدی، رئیس دانشگاه کربلا و سخنرانان دیگری از کشورهای اسلامی برگزار می‌‌شود.

آدرس لینک حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در این نشست:

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این نشست، محتوای تصویر زیر را بخوانید:

۱۴۰۳/۰۱/۱۳ - ۲۲:۲۷