آمادگی دانشگاه لرستان برای برگزاری نوبت اول کنکور 1403

۱۴۰۳/۰۲/۰۴

نوبت اول آزمون کنکور سراسری همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های آزمون استان لرستان از جمله حوزه‌های دانشگاه لرستان در روزهای 6 و 7 اردیبهشت‌ سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در استان لرستان برای نوبت اول آزمون سراسری کنکور سال 1403، تعداد 35561 نفر داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که 63 درصد زن و 37 درصد مرد هستند. داوطلبان در گروه‌های ریاضی، انسانی، تجربی، زبان و هنر، به رقابت خواهند پرداخت.

در مجموع حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان تعداد 7980 داوطلب به رقابت می‌پردازند که 53 درصدشان، زن هستند.

در کل استان لرستان، بیشترین تعداد داوطلب متعلق به گروه علوم تجربی با تعداد 19151 نفر و کمترین تعداد داوطلب مربوط به گروه هنر با تعداد 839 نفر داوطلب است.

پس از گروه علوم تجربی، رتبه دوم تعداد داوطلبان نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 در استان لرستان را گروه علوم انسانی با تعداد 12345 نفر داوطلب داراست.

گفتنی است نوبت دوم آزمون سراسری کنکور نیز در تاریخ‌های 7 و 8 تیرماه 1403 برگزار می‌شود.

۱۴۰۳/۰۲/۰۴ - ۱۳:۵۵