برپایی ایستگاه آموزش احیای بیمار و کنترل فشار خون در سایت مرکزی دانشگاه لرستان به مناسبت هفته سلامت

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

به مناسبت هفته سلامت، ایستگاه آموزش سی پی آر و احیای بیمار و کنترل فشار خون با همکاری جمعیت هلال احمر خرم‌آباد، کانون سلامت جسم دانشگاه لرستان و مرکز بهداشت این دانشگاه در محوطه سایت مرکزی دانشگاه لرستان برپا شد و به دانشجویان، خدمات ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این برنامه که روز شنبه، 8 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد مدیر آموزش جمعیت هلال احمر شهرستان خرم‌آباد، رضا مهر شاد با حضور در محل اجرای برنامه در سخنانی تصریح کرد این جمعیت آمادگی همکاری بیشتر در زمینه آموزش دانشجویان را دارد و کارشناسان خبره جهت برگزاری کارگاه در سطح دانشگاه لرستان با تأکید بر سراهای دانشجویی، همیاری و مشارکت لازم را خواهند داشت.

مرکز بهداشت دانشگاه لرستان زیرمجموعه معاونت دانشجویی این دانشگاه است.

مدیر مرکز بهداشت دانشگاه لرستان، دکتر سعید دارابی است.

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۴:۲۳