نشست تبادل نظر درباره تقویت و تعمیق فرهنگ نماز در دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۲/۰۸

نشست مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه لرستان و رئیس و معاونان این دانشگاه با موضوع راهکارهای تقویت و تعمیق فرهنگ نماز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با رویکرد آسیب‌شناسی راهکارهای فعلی و تلاش برای ارائه راهکارهای جدید، صبح روز شنبه، 8 اردیبهشت‌ماه سال جاری در دفتر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، درباره راهکارهای تقویت فرهنگ نماز در سطح دانشگاه، بحث و تبادل نظر کردند.

در این نشست، ایرادات برخی روش های فعلی، گفته شد و قرار شد این ایرادات رفع شود.

در این نشست، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند و پیشنهادات خویش را ارائه کردند.

در این نشست درباره راهکارهای تجهیز هرچه بهتر و بیشتر نمازخانه‌های مختلف دانشگاه لرستان نیز گفت‌وگو شد.

همچنین بحث شد درباره این موضوع که برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی با محوریت افزایش مشارکت دانشجویان، تقویت، به‌روزرسانی و اجرا شود.

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ - ۱۰:۲۵