اخبار

دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی لرستان: اُخُوَت در جامعه را تقویت کنیم و نقشه پیشرفت تهیه شود

۱۴۰۳/۰۷/۲۲

ابوذر بهاروند، دبیر جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی استان لرستان در نشست با رئیس و برخی مدیران دانشگاه لرستان بر دو نکته تأکید کرد: یکی اینکه باید تلاش کنیم تا جایی که می توانیم روحیه و فرهنگ اخوت، الفت و محبت مردم نسبت به یکدیگر را در جامعه اسلامی تقویت و نهادینه کنیم و دوم آنکه هر شهری در کشور بایستی نقشه پیشرفت داشته باشد؛ نقشه‌ای که براساس مشارکت مردم و حلقه‌های میانی برنامه‌ریز، تهیه شود.

وی در این دیدار و نشست که روز شنبه، 21 مهرماه سال جاری در اتاق کار رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) برگزار شد توضیح داد جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی استان لرستان، غیردولتی و مردمی است.

بهاروند در بخش دیگری از سخنانش توضیح داد: «پیشرفت با توسعه متفاوت است. برای این مهم باید نقشه پیشرفت داشت؛ نقشه پیشرفت بایستی با مشارکت حلقه‌های میانی برنامه‌ریز برآمده از متن جامعه تهیه بشود؛ نداشتن نقشه پیشرفت، خودش یک معضل است؛ در پیشرفت، معنویت جامعه حفظ می‌شود که با مفهوم توسعه تفاوت دارد».

دبیر جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی استان لرستان افزود: «صدایی که مردم از مدیریت‌ها می‌شنوند باید یک صدای سرشار از آرامش برای جامعه باشد و صدای تنش و استرس نباشد؛ در جامعه اسلامی مردم فقط نباید مطالبه‌گر باشند بلکه مردم باید انجام‌دهنده و مشارکت‌گرا در تصمیم‌سازی‌ها و اجرا باشند و از سوی دیگر دولت باید از این نوع مشارکت مردم پشتیبانی کند. در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، مردم مشارکت داشتند و مشارکت مردم در این‌ها خودش الگوست.

اگر مردم در دوران دفاع مقدس مشارکت نمی‌کردند معلوم نبود سرنوشت جنگ به کجا می‌انجامید.

هرچقدر اعتماد به نفس مردم گسترش یابد و اعتماد مردم به نظام بیشتر بشود مشارکت مردم هم گسترش خواهد یافت؛ هرچقدر قدرت و اقتدار نظام بیشتر بشود اعتماد و اعتقاد مردم به نظام هم بیشتر خواهد شد».

ابوذر بهاروند، خواستار ارتباط هرچه بیشتر نخبگانی دانشگاهی و حوزوی با جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی استان لرستان شد؛ اصلی‌ترین چیزی که به آن نیاز داریم هم‌اندیشی‌هایی است که منجر به فضای راهبردی و بعد ختم به فضای اجرا بشود؛ ما باید گفت‌وگوها را گسترش بدهیم و این گفت‌وگوها در سطح جامعه انعکاس پیدا کنند.

او تشریح کرد: «یک پیشنهاد قابل اجرا این است هم‌اندیشی‌هایی در دانشگاه برگزار بشود که اساتید و دانشجویان در آن حضور داشته باشند و اگر مقدور شد این هم‌اندیشی‌ها از صدا و سیما پخش بشود. راه دیگر هم آن است که این هم‌اندیشی‌ها در پلتفرم‌های فضای مجازی به جامعه منعکس شود».

وی اظهار داشت: «از تعداد 31 کارگروه موضوعی فضای ملی که در اختیار داریم تعداد 14 کارگروه نسبتاً فعال داریم که هرکدام از این 14 کارگروه می‌توانند در بسترهایی که مورد توافق با دانشگاه لرستان است همکاری و فعالیت مشترک داشته باشند؛ رویکرد فعالیت جبهه فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی، اقدام براساس روش‌های شبکه‌ای مردمی است».

گفتنی است برای مشاهده عکس‌های این دیدار و نشست، بر روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.lu.ac.ir/news/rs-dnshh-lrstn-dr-nshst-b-dbr-gbhh-frhn-stn-rzshh-nklb-slm-o-mhor-mkomt-r-bd-b-stfdh-z-thrft-bnlmll-dnshhh-strsh-dd/


۱۴۰۳/۰۷/۲۲ - ۰۸:۲۸
۲۱۵ بازدید