پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان بهمناسبت روز دانشجو

دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با صدور پیامی، فرا رسیدن روز دانشجو (16 آذرماه) را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به این شرح است:
شانزدهم آذرماه روز دانشجو، روز بزرگ و افتخار آمیزی برای ملت ایران و نماد آگاهی و پویایی جامعه دانشگاهی است.
امروز دانشجویان و دانشگاهیان ما میراثداران خونهای پاک دانشجویان شهید آن زمان و نیز فداکاری هزاران جوان دیگری هستند که برای پیروزی و به ثمر نشستن انقلاب بزرگ ملت ایران و استحکام پایههای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی، از همه هستی خود گذشتند.
بی تردید دانشجویان عامل موثر رشد و بالندگی جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و با همان روحیه حق طلبی پرسشگری و دانش اندوزی می تواند آینده توامان با موفقیت کشور را تضمین کند.
از همین روی انتظار می رود دانشجویان با بهره گیری از مبانی انقلاب اسلامی و با تاسی از آموزه های قرآن کریم و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در جهت برآورده شدن اهداف والای خودسازی فردی و اجتماعی، بصیرت افزایی، تقویت مبانی معرفتی، پرهیز از انفعال و انحراف، انتقاد در کنار پیشنهاد، پرهیز از پرخاشگری، توجه به پیشرفت علمی، اهمیت به مسئله عفاف حجاب و حیای اسلامی در محیط دانشگاه، توجه به انقلابی و اسلامی ماندن دانشجو و دانشگاه و پرهیز از غربگرایی گام بردارند.
اینجانب نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بهویژه شهدای دانشجو، روز دانشجو را به همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال تندرستی و موفقیت برای همه شما آرزومندیم.
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر وجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و اتباعه و شیعته و المستشهدین بین یدیه.