نشست همکاری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و دفتر مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور برگزار شد

در راستای تقویت همکاریهای علمی و اجرایی برای حفاظت از محیط زیست، نشست مشترک بین رئیس دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیتهای اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور و اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 10 اردیبهشتماه سال جاری، دکتر محمدحسین بازگیر، رئیس دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیتهای اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور، به همراه کارشناسان این دفتر، با همراهی دکتر زند، معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان و مهندس ذوالفقاری، رئیس اداره آموزش و مشارکتهای مردمی این اداره کل، در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان حضور یافتند و در نشست مشترک گسترش همکاریها، شرکت کردند.
دکتر حامد نقوی، سرپرست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، در ابتدای نشست به معرفی و تشریح پتانسیلها و ظرفیتهای علمی دانشکده پرداخت.
سپس، دکتر مرتضی قبادی، مدیر خانه محیط زیست دانشگاه لرستان، گزارشی از فعالیتهای انجامشده در حوزه آموزش و مشارکتهای مردمی برای حفاظت از محیط زیست ارائه کرد.
دکتر قبادی با اشاره به برنامههای تخصصی خانه محیط زیست دانشگاه، توضیح داد: «تشکلهای فعال محیط زیستی این دانشگاه با برگزاری دورههای آموزشی و توانمندسازی برای گروههای مختلف از جمله دانشآموزان، دانشجویان، جوامع محلی، عشایر، روستاییان، گردشگران، دهیاران، شوراها، محیطبانان و کارکنان دستگاههای اجرایی، گامهای مؤثری در ارتقای فرهنگ محیط زیستی برداشتهاند».
در این نشست، دکتر محمدحسین بازگیر، رئیس دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیتهای اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با تقدیر از اقدامات دانشکده منابع طبیعی و خانه محیط زیست دانشگاه لرستان، این فعالیتها را منحصربهفرد و بینظیر توصیف کرد و بر لزوم بهرهگیری از تجربیات موفق این مرکز در سایر نقاط کشور تأکید نمود.
وی ارتباط مؤثر بین مراکز علمی، دستگاههای اجرایی و تشکلهای مردمی را از ضرورتهای موفقیت در حکمرانی مشارکتی محیط زیست دانست و بیان کرد: «دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان میتواند بهعنوان پایلوت آموزش جوامع محلی برای حفاظت مشارکتی عرصههای طبیعی انتخاب شود و اعتبارات لازم برای فعالیتهای آموزشی، تأمین خواهد شد».
نشست مذکور با توافق برای ادامه همکاریهای مشترک و گسترش برنامههای آموزشی و مشارکتی در حوزه محیط زیست، به پایان رسید.