اخبار

توصیه‌های آموزشی مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه لرستان در شرایط کنونی کشور

۱۴۰۴/۰۳/۳۰

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه لرستان، توصیه‌های خود را در شرایط کنونی کشور با شعار «تلاش همه برای سربلندی و پیروزی ایران»، منتشر کرد.

این مرکز زیرنظر معاونت دانشجویی دانشگاه فعالیت می‌کند.

توصیه‌ها:

۱_ دعا برای حفظ ایران و توکل بر خداوند متعال را فراموش نکنیم.

۲_ برای حفظ آرامش و تاب‌آوری با اقوام در تماس باشید؛ احساسات خود را به مشارکت بگذارید، حمایت کنید و حمایت بگیرید.

۳_ شوخی کنید: از طریق شوخ طبعی بر ترس و اضطراب غلبه کنید.

۴_ صبور باشید و دیگران را هم به صبر دعوت کنید.

۵_ احساس ترس، اضطراب و نگرانی، اموری طبیعی هستند؛ بنابراین در همه وجود دارند و فقط برای شما نیستند و تمام می‌شوند.

۶_ طبیعی رفتار کنید: رفتارها، کارها و اعمالی که انجام می‌دادید را ادامه دهید و روابط گرمی با همسایگان داشته باشید.

۷_ گذشت داشته باشید. به اندازه ضرورت خرید کنید. مواظب همه باشید. نوع‌دوستی را فراموش نکنیم. همبستگی و انسجام اجتماعی را تقویت کنیم.

۸_ در صورت نیاز به مشاوره با ۱۴۸۰ تماس بگیرید.

همچنین شماره ۰۲۱۵۱۲۱۳۰۲۰ از ساعت ۱۸ تا ۲۴ در خدمت دانشجویان گرامی است.

۹_ در صورت بروز حادثه و نداشتن جعبه کمک‌های اولیه، از لباس، پارچه روسری و... برای بستن زخم و آسیب استفاده کنید. با نیروهای امدادی حداکثر همکاری را داشته باشید.

۱۰_ از مقایسه‌ی سودمند استفاده کنید: ایران بزرگ است، ایران متحد است، ایران توانمندی‌های زیادی دارد. ایران همیشه از بحران‌ها عبور کرده است.

۱۱_ از ترددهای غیرضروری اجتناب کنید. ترافیک ایجاد نکنید که مانع کمک‌رسانی شود. حین رانندگی مسیر را برای آمبولانس، پلیس، آتش‌نشانی و سایر نیروهای امدادی، به سرعت باز کنید.

۱۲_ از مناطق حساس و نظامی، فیلمبرداری نکنید حتی بدون ارسال؛ زیرا ممکن است گوشی هک شود و فیلم در اختیار دشمنان قرار بگیرد و باعث مرگ سایر هموطنان شود.

۱۳_ اخبار را در وهله نخست از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و پس از آن از خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری معتبر و رسمی کشور دریافت کنید. به شایعات توجه نکنید. دشمن تلاش می‌کند شکست و نا امیدی را در جامعه تلقین کند.

۱۴_ اپلیکشن‌های خارجی نصب شده بر روی گوشی تلفن همراه را حدف کنید. آن‌ها سربازان دشمن هستند.

۱۵_ در مورد جنگ به بچه‌ها استرس وارد نکنید. خودمان بدانیم اگر حتی اتفاقی بیفتد مثل یک تصادف با ماشین و غیره است و در آن زمان باید مداخله کرد (یادمان باشد در زمان خطر، پناه گرفتن، دراز کشیدین روی زمین، خصوصاً نقاط پست تر زمین، کانال، سنگر، شیار.....را به افراد آموزش دهیم: در زمان انفجار ۹۹ درصد موارد ترکش‌ها به بالا حرکت می کنند و یا عرضی حرکت می کنند بنابراین خوابیدن روی زمین اصل اول پناه‌گیری است).

۱۶_ موارد مشکوک را در کوچه و همسایگی و محل‌های خلوت، همسایه‌ی جدید (خصوصاً بیگانه) و تردد خودروهای مشکوک را گزارش کنید.

با پلیس و نیروهای امنیتی، حداکثر همکاری را داشته باشید.

۱۷_ داروهای ضروری برای افراد دارای فشار خون و سایر بیماری‌های تحت کنترل را در منزل داشته باشیم.

18_ حتی در ایام جنگ تحمیلی هم ورزش کردن را فراموش نکنید؛ جسم و روان خود را همیشه قوی و سالم نگه‌ دارید. به دیگران انرژی مثبت انتقال بدهید. ایران یک کشور بزرگ و توانمند است.


۱۴۰۴/۰۳/۳۰ - ۱۶:۰۱
۳۵۲ بازدید