اخبار

بخش دوم موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان افتتاح شد

۱۴۰۴/۰۲/۱۳

بخش دوم موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان در راستای شناساندن جانوران دریایی خلیج همیشه فارس با حضور جمعی از مدیران و دانشگاهیان دانشگاه لرستان از جمله دکتر حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در بخش دوم موزه، مجموعه‌ای از جانوران دریایی خلیج فارس قرار دارد.

دهم اردیبهشت‌ماه هر سال به عنوان روز ملی خلیج فارس، نام‌گذاری شده است.

پس از افتتاح، جمعی از مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان از موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان بازدید کردند و با قسمت‌های مختلف شامل جانوران خشکی، جانوران آب شور، جانوران آب شیرین، فسیل‌های جانوری، بخش هنر جانورشناسی و غیره آشنا شدند و درباره فرصت‌ها و چشم‌انداز کاری آینده موزه، گفت‌وگو شد.

دکتر حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، ضمن تقدیر از چنین اقدامی به عنوان نخستین موزه دانشگاه، بر حمایت این معاونت از گسترش کمی و کیفی موزه و لزوم کسب استاندارهای بین المللی تأکید کرد.

در این بازدید که دکتر سید اسماعیل قاسمی موسوی، رئیس مرکز آزفا و‌ چند نفر از دانشجویان پزشکی واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی لرستان از پاکستان نیز حضور داشتند، از اهمیت آموزش عملی با حضور نمونه‌های جانوری (گونه‌های سمی جانوران مختلف از جمله مارها و ماهیان) سخن به میان آمد.

در پایان دکتر علی غلامی‌فرد، مؤسس و مدیر موزه و عضو هیئت علمی گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، ضمن عرض شادباش به مناسبت روز ملی خلیج فارس و تقدیر و تشکر از مدیران دانشگاه برای در اختیار نهادن مکان کنونی موزه و خرید تجهیزات نگهداری نمونه‌ها و تشکر از کمک‌های دانشجویان در ارتباط با موزه، از دغدغه قلبی و علمی خود برای بزرگداشت جایگاه خلیج همیشه فارس و به سبک تخصصی و نیز پیشرفت هرچه بیشتر کمی و کیفی سطح علمی دانشگاه لرستان، سخن گفت.

وی توضیح داد: «این موزه تا تبدیل شدن به یک موزه جامع تاریخ طبیعی که دربرگیرنده ابعاد علمی مختلف و در شأن دانشگاه بزرگ لرستان باشد، راه زیادی دارد و اکنون جزو سرمایه‌های معنوی و مادی دانشگاه لرستان و متعلق به همه است که می‌تواند نیاز آموزشی و پژوهشی اقشار مختلف تحصیلی را به سهم خود برآورده کند».

دکتر غلامی‌فرد بیان کرد: « تنوع گسترده و کم نظیر از نمونه‌های جانوران مختلف، به ویژه خزندگان و ماهیان و نیز بی مهرگان دریایی از شاخص‌های موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان است».

دکتر غلامی فرد بیان کرد: «به فضل الهی و درصورت تقویت حمایت ساختاری، امیدوارم بخش جدید متنوع دیگری به این موزه اضافه تا با افزایش تنوع گونه‌ها بر غنای موزه افزوده بشود».

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند در ساعات اداری از موزه بازدید کنند.

آدرس تارنمای موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان:‌

https://luzm.lu.ac.ir/

گزارش تصویری

۱۴۰۴/۰۲/۱۳ - ۱۹:۳۴
۳۷۰۴ بازدید