اخبار

اهمیت انسان‌شناسی دره خرم‌آباد؛ محل تلاقی انسان‌های نئاندرتال و هوشمند

۱۴۰۴/۰۲/۳۱

دکتر حامد وحدتی‌نسب،دکترای انسان‌شناسی، باستان‌شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، به‌عنوان سخنران ویژه نشست باستان‌شناسی دانشگاه لرستان به این نکته اشاره کرد که دره خرم‌آباد از این نظر دارای اهمیت انسان‌شناسی بالاست که محل تلاقی انسان‌های «نئاندرتال» و «هوشمند»، بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر وحدتی‌نسب در این نشست تخصصی علمی که عصر روز چهارشنبه، 31 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد توضیح داد اهمیت ثبت جهانی خرم‌آباد، بسیار بالاست و امیدوار است که دره خرم‌آباد، ثبت جهانی بشود.

وی در سخنانش، اهمیت غارهای گوناگون دره خرم‌آباد را تشریح کرد و توضیح داد اهمیت این دره {دره خرم‌آباد} تا بدانجاست که هم محل زندگی انسان‌های نئاندرتال بوده است و هم محل زندگی انسان‌های هوشمند.

این باستان‌شناس برجسته کشور، در سخنانش، مراحل تکامل زیست انسان در دره خرم‌آباد را براساس یافته‌های باستان‌شناسی، تشریح کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، اهمیت سکونت‌گاهی زاگرس میانی را از نظر علم دیرینه‌شناسی انسان، توضیح داد.

حاضران در نشست نیز دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را با دکتر وحدتی‌نسب، در میان گذاشتند.

نشست، توسط انجمن علمی دانشجویی باستان‌شناسی دانشگاه لرستان، وابسته به مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، با همکاری بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان، برگزار شد.

گزارش تصویری

۱۴۰۴/۰۲/۳۱ - ۲۱:۳۷
۱۰۰۸ بازدید