سومین آزمون بسندگی زبان و HSE دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۱/۲۵

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان خبر داد: «سومین دوره آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان و سومین آزمون HSE در تاریخ 26 اردیبهشت‌ماه 1403 در سالن امتحانات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی فروهرمهر در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار ما تشریح کرد: «ظرفیت آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان 100 داوطلب است؛ این آزمون 100 پرسش دارد؛ مدت زمان آزمون 120 دقیقه است؛ هزینه آزمون برای هر نفر 200 هزار تومان است».

دکتر فروهرمهر توضیح داد: «آزمون HSE تعداد 30 پرسش دارد؛ مدت زمان این آزمون یک ساعت است».

وی اظهار داشت: «ساعت آزمون HSE از هشت و نیم صبح روز 26 اردیبهشت‌ماه 1403 تا 9:30 خواهد بود و ساعت آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان در همان روز از ساعت 10 تا 12 است».

وی تصریح کرد: «همراه داشتن کارت ملی برای دانشجویان هنگام شرکت در آزمون الزامی است؛ زمان شروع ثبت‌نام از 15 تا 20 اردیبهشت‌ماه 1403 است».

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان اظهار داشت:‌«آزمون HSE برای دفاع از پروپوزال دانشجویان دکترای ورودی 1401 به بعد و برای دانشجویان کارشناسی ارشد 1402 به بعد برای رشته‌هایی که قبلاً اعلام شده الزامی است».

برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای زیر (گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان) مراجعه کنید:

۱۴۰۳/۰۱/۲۵ - ۰۸:۵۸