بازدید مسئولان دانشگاه لرستان از حوزه‌های کنکور سراسری

۱۴۰۳/۰۲/۰۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان (نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور) و دکتر سلمان کریمی، مدیر امور آموزشی دانشگاه لرستان از حوزه‌های کنکور این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز پنج‌شنبه، 6 اردیبهشت‌ماه سال جاری، نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 همزمان با استان‌های کشور در استان لرستان آغاز شد.

نوبت اول کنکور سراسری سال 1403 به مدت دو روز (6 و 7 اردیبهشت) در گروه‌های انسانی، ریاضی، زبان، هنر و تجربی برگزار می‌شود.

نوبت دوم کنکور سراسری سال 1403 در روزهای 7 و 8 تیرماه برگزار خواهد شد.

در استان لرستان، تعداد 35561 نفر داوطلب برای نوبت اول کنکور سال 1403 ثبت‌نام کردند که 63 درصد داوطلبان استان لرستان، زن و 37 درصد مرد هستند.

از این تعداد، 7980 نفر داوطلب در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان برای نوبت اول کنکور 1403 رقابت می‌کنند که 53 درصدشان، زن و سایرین مرد هستند.

از مجموع تعداد 35561 نفر داوطلب استان لرستان (نوبت اول)، بیشترین تعداد مربوط به گروه علوم تجربی با 19151 نفر است.

خانواده های همراه داوطلبان نیز در فضاهای درنظر گرفته برای استراحت ایشان همچون مسجد سایت مرکزی دانشگاه لرستان و برخی مکان‌های فضای سبز محوطه دانشگاه، حضور داشتند.

مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان و پلیس راه با همکاری همدیگر، تمهیدات ترافیکی را انجام می‌دهند.

۱۴۰۳/۰۲/۰۶ - ۱۱:۲۳