اجرای برنامه ساماندهی باغ فرهنگی دانشگاه لرستان توسط مدیران و یاوران علمی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

۱۴۰۳/۰۱/۲۸

با حضور دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از مدیران و یاوران علمی شاغل در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان, برای ساماندهی باغ فرهنگی دانشگاه لرستان شامل پاک‌سازی علف‌های هرز،هرس درختان و آماده‌سازی زمین برای کاشت نهال‌های جدید، اقدام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 28 فروردین‌ماه سال جاری، این فعالیت جمعی در راستای مدیریت سبز، صیانت از منابع طبیعی و محیط‌زیست و ترویج فرهنگ درخت‌کاری انجام شد.

گفتنی است در سال گذشته، همزمان با گرامیداشت هفته منابع طبیعی با همکاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان با کاشت بیش از 500 نهال درختان مثمر، باغ فرهنگی دانشگاه لرستان افتتاح شد و هر سال، ساماندهی این باغ و گسترش آن، اجرا می‌شود.

۱۴۰۳/۰۱/۲۸ - ۲۲:۴۳