حیدری کاظم‌زاده از دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان مقام برتر مقاله‌نویسی دانش‌آموزی پدافند غیرعامل را کسب کرد

۱۴۰۳/۰۱/۲۸

مهسا حیدری کاظم‌زاده، دانش‌آموز پایه دهم دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان در بخش مقاله‌نویسی دانش‌آموزان با موضوع پدافند غیرعامل به مقام برتر در سطح آموزش و پرورش شهرستان خرم‌آباد دست یافت و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، با حضور عبدالهی، مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه یک خرم‌آباد و دالوند، مدیر حراست این اداره، از دانش آموزان برتر مسابقه دانش‌آموزی پدافند غیرعامل تجلیل شد.

این مسابقه در سال گذشته به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل (3 تا 10 آبان) برگزار و نتایج آن فروردین‌ماه سال جاری اعلام شد.

مسابقه در بخش‌های گوناگون نقاشی، خطاطی، مقاله نویسی و طراحی برگزار شد.

آیین تجلیل از برترها در اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان خرم‌آباد برگزار شد.

دانش‌آموزان و اولیای آن‌ها در این آیین حضور داشتند.

همچنین، مدیریت دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان از مهسا حیدری‌کاظم‌زاده، تجلیل کرد.

۱۴۰۳/۰۱/۲۸ - ۰۹:۴۳