پیام نوروزی مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان/ تلاقی بهار طبیعت با بهار معنویت نویدبخش تغییر احوال به احسن‌الحال است

۱۴۰۳/۰۱/۰۱

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، با صدور پیامی، فرا رسیدن عید نوروز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام به این شرح است:‌

بسم‌الله الرحمن الرحیم

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ، یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ، یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ، حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ.

حلول سال جدید و تلاقی بهار طبیعت با بهار معنویت نویدبخش تغییر احوال به احسن‌الحال است.

قلب‌های پالایش شده به ذکر الهی و استغفار در این شب‌های ملکوتی ندای رحمانی حضرت حق را در امر طبیعت به خارج نمودن لباس موت از تن و پوشیدن خلعت حیات، بر زندگی خود تطبیق می‌دهد و از خداوند لایزال انقلاب روحی و معنوی، برای جبران نواقص باطنی و احیاء قلب زنگار گرفته از نسیان و غفلت را طلب می‌نماید.

اینجانب، حلول عید نوروز را که با پیوند بسیار زیبا، یادآور ندای «من کنت مولاه فعلی مولای» پیامبر اکرم (ص) در روز سوم عید غدیر سال دهم هجری است، به همه دلدادگان و شیفتگان محبت علوی، تبریک و تهنیت عرض نموده، دوام توفیقات آحاد ملت شریف ایران اسلامی به‌ویژه جامعه فرهیخته و دانشگاهیان عزیز دانشگاه لرستان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

مجید مویدی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان