اخبار

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد: ارتقای کیفیت غذای دانشجویان از هفته آینده

۱۴۰۳/۰۱/۲۹

در نشست امیرحسین شاهوردی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و نگین شاکرمی، عضو این شورا با دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، تصویب شد کیفیت غذای دانشجویان دانشگاه، از هفته آینده، ارتقاء یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز چهارشنبه، 29فروردین‌ماه سال جاری در محل کار معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر مهدی شاهین توضیح داد براساس تعامل با شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و نظرخواهی از دانشجویان در قالب شورای صنفی، کیفیت غذای دانشجویان دانشگاه لرستان از هفته آینده ارتقاء خواهد یافت.

وی توضیح داد دورچین غذا و نوشیدنی‌ها از هفته آینده به غذای دانشجویان افزوده می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد همواره برنامه‌ریزی تیم مدیریتی دانشگاه لرستان در راستای توجه به ارتقای رضایت دانشجویان است.

در نشست مذکور درباره سایر موضوعات صنفی دانشجویان نیز بحث و گفت‌وگو شد.

گزارش تصویری

۱۴۰۳/۰۱/۲۹ - ۱۳:۲۷
۴۸۴ بازدید