نشست علمی آبشارشناسی با محوریت آبشار بیشه در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۲۶

نشست تخصصی، علمی آبشار شناسی (بررسی پتانسیل‌ها و جاذبه‌های طبیعی آبشارهای لرستان با محوریت آبشار بیشه) در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان در این رابطه به خبرنگار ما گفت: «در راستای تقویت و ارتقای فعالیت‌های مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان در سال جدید، نشست آبشارشناسی با تشکیل پنل تخصصی و محوریت آبشار بیشه، روز شنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان، کارکنان و مهمانان ویژه در این دانشکده برگزار شد».

دکتر حقی‌زاده تشریح کرد: «در ابتدای نشست، رئیس دانشکده منابع طبیعی، لرستان را بهشت گردشگری دانست و توجه مدیران استانی را به ظرفیت مغفول مانده گردشگری مبتنی بر منابع آبی جلب کرد، هیدروتوریسم یکی از چرخ دنده‌های توسعه پایدار در لرستان است».

وی اظهار داشت: «استان لرستان با دارا بودن ۳۳ رودخانه دائمی و تالاب‌های دائمی و فصلی و ۵۰ آبشار بزرگ و متوسط به ویژه آبشارهای هفت گانه، دریاچه‌ها و چشمه‌ها، می‌تواند در کنار ژئوتوریسم پایلوت هیدروتوریسم شود؛ ایجاد زیرساخت مناسب برای گردشگری متنوع (گردشگری ورزشی ،گردشگری فرهنگی،گردشگری ماجراجویانه (هیجانی) در دهکده بیشه به‌‌خاطر وجود ایستگاه راه آهن و جاده دسترسی می‌تواند رونق اقتصادی و اشتغالزایی را با خود به همراه بیاورد».

حقی‌زاده توضیح داد: «در این نشست در حوزه تخصصی، موضوع مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت، آقای دکتر قبادی عضو هیئت علمی گروه محیط زيست دانشگاه لرستان، نظام مسائل برنامه‌ریزی و طراحی محیط زيست، آقای دکتر رحیمیان عضو هیئت علمی گروه اقتصاد و توسعه روستایی این دانشگاه، نظام مسائل اجتماعی و مشارکت جوامع محلی و خانم دکتر کمالی رئیس اداره مطالعات زمین شناسی، نظام مسائل زمین شناسی پیش روی توسعه و حفاظت از زیست بوم آبشار بیشه را تشریح کردند».

در انتهای نشست، پرسش و پاسخ توسط حاضرین در جلسه صورت گرفت.

۱۴۰۳/۰۱/۲۶ - ۱۰:۴۷