نشست برنامه‌ریزی معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان برای برگزاری برنامه‌های هفته سراهای دانشجویی برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۰۱

نشست برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر و اثرگذارتر برنامه‌‌های گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی (خوابگاه‌‌ها) به ریاست دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، اول اردیهشت ماه سال جاری در اتاق معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در ابتدای نشست، اعضای حاضر، هر کدام پیشنهادات خود را برای برگزاری هرچه بهتر هفته خوابگاه‌های دانشجویی بیان کردند.

سپس، دکتر شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان با جمع‌بندی نظرات ارائه شده، توضیح داد تلاش ما این است که امسال نسبت به پارسال، برنامه‌ها بهتر برگزار شوند.

وی تشریح کرد برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سرکشی مرکز بهداشت از مکان‌های مختلف دانشجویی، برگزاری کارگاه‌های باز در محوطه خوابگاه‌ها و دانشگاه، اهدای جوایز به بهترین خوابگاه‌ها و اهدای جوایز به دانشجویان برگزیده در شاخص‌های زیست خوابگاهی، اجرای برنامه‌های گوناگون تربیت بدنی دانشجویی و مسابقات متنوع دانشجویی، انتخاب دانشجوی برتر زیست خوابگاهی، انتخاب اتاق‌های نمونه زندگی خوابگاهی دانشجویی و … از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که در هفته سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) اجرا خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد از همیاران سلامت دانشگاه لرستان نیز تجلیل می‌شود.

۱۴۰۳/۰۲/۰۱ - ۱۲:۵۰