پیگیری برای تحقق مطالبات و رفع کمبودها/ برگزاری نشست مسئولان دانشگاه لرستان با رئیس امور آموزش سازمان برنامه و بودجه کشور

۱۴۰۲/۱۲/۲۸

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه و دکتر حمید کشکولی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان، روز 28 اسفندماه سال جاری را در سازمان برنامه و بودجه کشور سپری کردند تا پیگیری‌ها و رایزنی‌ها برای تحقق کامل مطالبات مالی و رفع کمبودهای بودجه‌ای این دانشگاه در آخرین روز کاری سال نیز تداوم یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز دوشنبه، 28 اسفندماه سال جاری (آخرین روز کاری سال) اتاق محل کار دکتر غلامرضا خواجه‌سروی، رئیس امور آموزش سازمان برنامه و بودجه کشور، میزبان دکتر علی نظری، دکتر مهدی شاهین و دکتر حمید کشکولی بود.

دکتر الهیار معاون دکتر خواجه سروی نیز حضور داشت و درباره مطالبات مالی و بودجه‌ای دانشگاه لرستان، رایزنی، بحث و گفت‌وگو شد.

photo_2024-03-17_23-23-13

۱۴۰۲/۱۲/۲۸ - ۱۰:۰۹