اردوهای علمی دانشجویی و دانش‎آموزی آبشارشناسی بیشه برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۱/۲۸

مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان و اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات استان لرستان با همکاری همدیگر اردوهای علمی دانشجویی و دانش‌آموزی با موضوعات آشنایی با مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان و آشنایی علمی با آبشار بیشه که در روستای بیشه واقع است را برگزار می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوهای علمی با حضور اساتید متخصص مربوطه برگزار می‌شود.

دانشجویان و دانش‌آموزان، با حضور اساتید متخصص، ضمن بازدید از روستا و آبشار بیشه، با فعالیت مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان آشنا می‌شوند.

این اردوها، روز چهارشنبه، 29 فروردین‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

ترویج گردشگری علمی و آموزشی از جمله اهداف مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان است.

در اردوی مذکور، دانشجویان و دانش آموزان براساس توضیحات اساتید به صورت علمی با ویژگی های آبشارهای استان لرستان با تأکید بر آبشار بیشه آشنا می‌شوند و پرسش‌های خود را با اساتید در میان می‌گذارند.

مدیر مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان، دکتر علی نوری است.

برای مشاهده اسامی اساتیدی که در این اردوها حضور خواهند داشت محتوای تصاویر زیر را مطالعه کنید:

۱۴۰۳/۰۱/۲۸ - ۱۰:۱۲