کارگاه دانشجویی مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان در روستای بیشه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۳۱

کارگاه آموزشی دانشجویی مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان با موضوع آشنایی علمی با آبشارهای لرستان به‌ویژه آبشار بیشه، در روستای بیشه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور، روز پنجشنبه، 30 فروردین‌ماه سال جاری در روستای بیشه برگزار شد.

روستای بیشه که دارای آبشار و ایستگاه قطار است در 60 کیلومتری شهر خرم‌آباد در منطقه پاپی قرار دارد.

این کارگاه با همکاری مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان، مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (وابسته به معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه)، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان، اداره کل زمین‌شناسی استان لرستان، اداره کل میراث فرهنگی استان لرستان و بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در کارگاه مذکور، تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان به تشریح قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان لرستان در رابطه با آبشارها پرداختند.

استان لرستان سرزمین پل‌های تاریخی و آبشارهاست.

از این رو، مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان کوشیده است در رابطه با آبشارها، ظرفیت‌های استان با رویکردهای علمی، دانشگاهی، تحقیقاتی، گردشگری و با چشم‌انداز ملی و فراملی، معرفی شود.

علاوه بر کارگاه مذکور، دانشجویان شرکت‌کننده از بخش‌های مختلف روستای بیشه و آبشار این روستا، بازدید کردند.

دکتر علی نوری، مدیر مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده، دانشیار مهندسی منابع آب و رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، دکتر رامین ساریخانی، دانشیار زمین‌شناسی، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، استادیار علوم مهندسی آب و آبخیزداری، دکتر امیر میرزایی‌موسیوند، استادیار علوم مرتع‌داری، دکتر مرتضی قبادی، استادیار مهندسی محیط‌زیست، دکتر مهدی رحیمیان، دانشیار توسعه روستایی، دکتر سیامک شرفی، دانشیار ژئومورفولوژی و دکتر زهرا کمالی، زمین‌شناس در برگزاری این برنامه علمی، مشارکت از نوع تدریس مباحث برای دانشجویان داشتند.

در برنامه علمی مذکور، حجت‌الاسلام و المسلمین عبداله‌ فاضلی، معاون نهاد رهبری دانشگاه لرستان، دکتر علی نوری، رئیس مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان، حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی امید، معاون وی، مهدی سپهوند، مدیر اجرایی نهاد رهبری دانشگاه لرستان و مراد رحیمی، رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشجویی دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند و دانشجویان را همراهی کردند.

۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - ۱۳:۰۶