شهیدان، معلمان مکتب وطنپرستی و ایراندوستی هستند/ دیدار با خانواده معظم شهید محمدی
۱۴۰۵/۰۲/۲۶
عصر روز شنبه، 26 اردیبهشتماه، جمعی از دانشگاهیان دانشگاه لرستان، با برنامهریزی مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه در منزل شهید والامقام، شهید سجاد محمدی، حضور یافتند و از خانواده معظم شهید، تجلیل کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهرداد دادستانی، رئیس دانشگاه لرستان، در این دیدار، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان جاویدنام ایران، گفت: «شهیدان، معلمان مکتب ایراندوستی و وطنپرستی هستند».
دکتر دادستانی، تشریح کرد: «شهیدان، معلمان مکتب ایثار و شهادت هستند؛ ما خود را شاگردان این عزیزان میدانیم و از خداوند متعال خواستاریم همواره ما را در مسیر مکتب شهدا قرار دهد».
شهدا زنده هستند
در این دیدار، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، گفت: «شهدا زنده هستند؛ حضور ما در محضر خانواده معظم شهدا، یک افتخار بزرگ برای ماست».
حجتالاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، اظهار داشت: «مقام شهادت یک مقام شامخ الهی است؛ از خداوند متعال خواستاریم ما را از رهروان راستین شهیدان والامقام قرار بدهد».
گفتنی است در این دیدار، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.
شهید جانفدای وطن، شهید سجاد محمدی از جمله شهدای جنگ 12 روزه (خردادماه 1404) بود که جانش را برای ایران، فدا کرد.
یاد شهیدان همواره جاویدان.